Älskade Söndag

Hey babes! Som vanligt har jag haft en döds händelserik vecka. Förra helgen gick jag, Maria och Thea på POSH magazines event på Cafe Opera. Jag hade en riktigt skön kväll, träffade så mycket nya människor. Blev dock alldeles för tankad eftersom vipen innebar obegränsat med dricka, och det är verkligen inte en bra sak för mig som har alkolist tendenser...men YOLO. På Söndagen blev familjen bjuden på Grillbuffé på restaurangen GRILL på Drottninggatan. Man fick plocka på sig massor av sorters kött med såser och sallader. Förresten måste jag poängetera att inredningen på restaurangen inspirerade mig något så oerhört. Det var massor av teman i restaurangen. Min personliga favorit var 1700-tals hörnan med siden, guld och kristallkronor men utöver det fanns det sju till teman bland annat "hawaii" delen, den italienska hörnan med rödrutiga dukar, strippklubb med röda plaststolar och strippdockor, asiatiska delen, amerikanska delen och alpdelen (där vi åt) med älghuvud på vägen och öppen spis. Det var genialiskt. Jag älskade det! Vet exakt hur jag ska inreda my future palace nu hehe.
Under veckan har jag jobbat, köpt julklappar, pluggat, tagit sprutor och fixat nytt idkort. I Fredags gick jag, Sofie och Minna på Marions Gastro Diner där vi åt amerikanskt inspirerat och drack en god drink servitören ordnade åt oss. Fortsatte till treat (vilken gång går vi inte till treat -.-') sedan det nyöppnade stället Willow som faktiskt var rätt skapligt och avslutade med Solidaritet. Dagen därpå sov jag och och tom till typ 15 sedan bar jag av till stan för julshopping med Maria. Planen var att vi skulle bränna av exakt samma klubbrunda som kvällen innan men eftersom att jag var så bakis så jag kände mig förgiftad förstörde jag den kvällens planer vilket gör mig själv besviken eftersom att hela folkhavet från SHM vilket innebär folk från olika delar i Sverige begav sig ut den kvällen.
Anyway, några hjärnceller fler vaknade jag upp idag sitter och gör teoritester. Ska throw all my stuffs in a resväska snart för två veckors tripen till norrtälje. Intensivkörkortsutbildning. Jag kommer inte dricka på länge. Eftersom jag arbetat så sjukt hårt + åkt fram och tillbaka till stan varenda dag för att fixa både det ena och det andra så känns denna intensivkörkorts utbildning som en jävla semester hahahah. Eftersom jag tog studenten förra våren va det så länge sedan jag pluggade och kinda miss it för det är faktiskt någonting som jag har riktigt lätt för. Vacation here we go!